1 Temmuz 2015 Çarşamba

Mersin Uçak Biletleri

Şehirde yapılmış olan kazılarda meydana çıkan bulguların en eskisinin M.Ö 6300'lere, en yenisinin ise Selçuklu Çağı'ne ilişkin meydana geldiği görülüyor. O zamanlardan beri pekçok devlete ev sahipliği yapmış meydana gelen İçel (Mersin), pekçok devletin kültürünü içerisinde barındırmıştır. 19. asır sıralarında tamamıyla göz önüne çıkan İçel (Mersin), Ülkemiz'nin en mühim illerinden biri haline geliyor. Hıristiyanların şehri epeyce geliştirdiğine, kültürel ve ticari açıdan pekçok pozitif birşey kattığına inanılıyor. İçel (Mersin)'in bugünkü haline gelebilmesinde Hıristiyanların esasında çok mühim bir oyun oynadığı tahmin ediliyor . İçel (Mersin), şu anda Ülkemiz'nin en mühim ticaret merkezlerinden biri haline gelmiş vaziyette . Cam, soda, tekstil ve daha pekçok sektörde kendini gösteren şehir, ülke ekonomisine epeyce katkıda koltuk alıyor .

İÇEL (MERSİN) İKLİMİ VE BİTKİ ÖRTÜSÜ

Tatil beldelerinden bir tanesi meydana gelen İçel (Mersin), güneydeki konumuyla uyarı çeker. Daha çok Akdeniz ikliminin hakim meydana geldiği ilde , yazları epeyce mukassi geçer. Nem oranının yüksek olması, esasen çok derecede meydana gelen sıcaklığın daha vazgeçilmez duruma gelmesine ne sebeple olur . Yazın çoğunlukla yağış olmaz. Kışları da ılık ve yağışlı geçer. Kıyıdan içeri gerçek gidildiğinde ise karasal iklimin tesirleri görülür. Buralarda yazlar kurak ve ateş gibi geçerken kışlar ilgisiz ve yağışlı geçer. Bölgenin aşağı yukarı senelik aşağı yukarı yağış ölçüsü 400 mm ile 1000 mm aralarında değişir. Bölgenin yalnızca %5'inin tarıma elverişli olmayışı, İçel (Mersin)'i nebat örtüsü durumundan epeyce zengin yapar. Bölgenin çoğunluğu ormanlık alandır. Bu da kente yemyeşil bir görüntü kazandırır.

GÖRÜLMESİ GEREKLI OLAN YERLER

Yapraklı Koyu: Tatil beldesi olmasıyla ün galip gelen İçel (Mersin), Yapraklı Koyu ile de sizlere güzel bir tatil fırsatı sunuyor. Mavi ve yeşili muhteşem bir ahenk içerisinde birleştiren koy, pekçok turistin dikkatini çekiyor. Keyifli bir tatil için gidebileceğiniz Yapraklı Koyu'nda koltuk alan tesislerde konaklayabilir, dilediğiniz civarı orada tatil yapabilirsiniz.

Kelendiris Antik Kenti: Antik şehirde yapılmış olan kazılar neticesi bu şehrin mazisinin milattan binlerce yıl öncesinde kurulduğu kanısı meydana çıkıyor. Hazine avcıları aracılığıyla harabeye çevrilmiş şehir , bu harabeye dönmüş görüntüsüyle bile göz kamaştırıyor. Deniz kıyısındaki konumuyla muhteşem bir görüntü sergilen Antik Şehir İçel (Mersin)'e gidildiğinde kesinlikle ziyaret edilmeli ve fotoğraflarınızda koltuk almalı.

Limonlu Çayı: Akdeniz'e dökülen Limonlu Çayı, suskun uslu ve keyifli bir koltuk olmasıyla beğeni topluyor. Etrafında pekçok konaklama tesisi koltuk alan Limonlu Çayı'nı gören vatandaşlar oradan terk etmek istemiyor. Doğayla iç içe, uslu bir tatil her biri için cazip oldu . Kesinlikle uğranması gerekli olan yerler listenize Limonlu Çayı'nı da ekleseniz güzel edersiniz.

Cennet Cehennem Mağaraları: Yıllardır turistlerin en uğrak mekanlarından biri meydana gelen Cennet Cehennem Mağaraları'nın ismini tabi duymuşsunuzdur. Burayı ziyaret ederken merdiven inip çıkmaya hazır vaziyette olun zira ziyaret edilecek alan epeyce kocaman . İçerilere gerçek girdiğinizde göreceğiniz sütun, sarkıt ve dikitler gözlerinizi kamaştırarak sizi hayran bırakacak.

İÇEL (MERSİN) HAVAALANLARI

Mersin'de imalatı tamamlanmak üzere meydana gelen havalimanı çok yakında yolcularını taşımaya başlıyor. Hummalı bir biçimde süren inşaat çalışmaları bittiğinde İçel (Mersin)'e erişmek çoğalış daha pratik olacak. Şimdiden internette yaklaşık yapılmış olan İçel (Mersin) uçak bileti maliyetleri , alıcılar aracılığıyla heyecanla bekleniyor. Havalimanı açılışında tükenecek benzeri gözüken pahalı olmayan İçel (Mersin( uçak bileti için ivedî etseniz güzel olur. Gezerek bitiremeyeceğiniz İçel (Mersin)'e gitmek için sabırsızlanıyorsanız kampanya ve bilet çıkma tarihlerini takip edin ve en pahalı olmayan İçel (Mersin) uçak bileti sizin biletiniz olsun. Güzel bir gökyüzü yolculuğu dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder